Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling

GAMING STOLE

GAMING STOLE

FOURZE Gaming stole er designet til dem, der kræver komfortabel kvalitet og stilfulde designs. Vores gaming stole er lavet til at være komfortable selv efter mange timers brug. Fås med FOURZE RGB-teknologi eller uden, vores lækre og formgivende design sikrer et perfekt match til enhver opsætning. FOURZE Gaming Stole, gamer designet, gamer testet.

FOURZE LIGHTNING

RGB Gaming Stol

FOURZE SELECT

Gaming Stol

FOURZE CLOUD

Gaming Stol

FOURZE RGB JUNIOR

RGB Gaming Stol

FOURZE SELECT

Racing Simulator Cockpit

FOURZE GULVMÅTTE

Gulvmåtte

Leder du også efter et skrivebord?

Gaming stole med fokus på ergonomi.

Vores gaming stole er lavet til at være komfortable selv efter mange timers brug. Afslapning har altid været afhængig af kvaliteten af din trone. Lange nætter og hårde dage brugt foran computeren passerer nu let, hvilket giver dig ro i sindet og kroppen med gaming stolen, der holder din ryg og konto intakt.

Uanset om du er høj eller lav, bred eller smal, passer vores FOURZE gaming stole til dine behov. Et væld af tilpasningsmuligheder sikrer optimal sidde position med et tykt lag skum, der altid har din ryg. Højkvalitets bæredygtigt fremstillet PU læderindpakket ryglæn, hjælper din samvittighed med at hvile så let, som din bagdel. Ryglænet er udstyret med vippefunktionalitet og en lændepude for forbedret kropsholdning og komfort. Fuldt justerbare armlæn, afhængigt af modellen, og en klasse 4 gaspatron for garanteret pasform ved dit skrivebord.

Stilfuld eksklusiv gaming stol design.

FOURZE gaming stole er designet med minimalisme i tankerne, der producerer et klassisk look og et eksklusivt stilfuldt design. Elegant diamantsømme, slidstærkt infunderet PVC og bæredygtigt fremstillet carbon læder. Fås afhængigt af din valgte model.

FOURZE RGB-teknologien er taget til et nyt niveau for de klassiske RGB-spillere, der søger det næste for at fuldføre opsætningen. RGB-belysning indsat langs kanten af ryglænet og sædet. Du har fuld kontrol med vores medfølgende fjernbetjening. Lys dit værelse eller kontor op med 6 rene farver og op til 33 forskellige pulskombinationer. Opbevar din powerbank i den dekorerede baglomme for nem brug og forbedret organisering.

For vores mere subtile gamere har vi skabt modeller med design, der spænder fra traditionel til ekskluiv. Vores designs passer til dit spilopsætning eller kontormiljø.

Kvalitetsmaterialer til kvalitets gaming stole

Hos FOURZE tror vi på værdien af holdbare varer og stræber efter at forlænge levetiden på alle vores produkter. På grund af vores forpligtelse til bedre varer til bedre priser er vores stole bygget af solide materialer til at tage normal slid uden problemer. Stærk metalindramning, behageligt skum og bæredygtigt fremstillet PU-læder baner vejen for mere afslappede sejre i de kommende år