Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
Levering inden Jul: Bestil senest d. 21/12/21

GAMING STOLE

FOURZE GAMING STOLE

FOURZE gaming stol er til dig, der ønsker høj komfort, kvalitet og et stilrent design til en fantastisk pris. Vores gaming stole er designet med komfort for øje og fås i forskellige modeller med og uden RGB. FOURZE gaming stole er designet af gamere til gamere.

FOURZE LIGHTNING

RGB Gaming Stol

FOURZE SELECT

Gaming Stol

FOURZE CLOUD

Gaming Stol

FOURZE GULVMÅTTE

Gulvmåtte

Leder du også efter et gaming bord?

Gaming stole med fokus på ergonomi

FOURZE gaming stole er designet med komfort for øje. Komfort er altafgørende, når man sidder og gamer eller arbejder ved computeren flere timer i træk. Med FOURZE gaming stole får du virkeligt meget for pengene.

Uanset om du er høj eller lav, bred eller smal vil en FOURZE gaming stol passe til dig. Vores gaming stole har et væld af tilpasningsmuligheder, så du kan indstille den til at passe din optimale siddeposition. Ryglæn og sæder er designet med PU læder i høj kvalitet, der er polstret med et godt lag skum, så du kan sidde komfortabelt i timevis. Ryglænet er udstyret med en tiltfunktion og sammen med lændepuden og nakkestøtten, giver det optimal understøttelse til din ryg. Armlænene kan, alt efter valgte model, justeres og tilpasses på forskellige måder, så det passer til din stil. Højden på stolen styres med en gaspatron i Class 4, så det passer til højden på dit gaming bord.

Gaming stole i stilrent og eksklusivt design

FOURZE gaming stole er designet i et stilrent og eksklusivt sort look, der er krydret med detaljer som diamant syninger, karbon PVC og karbon læder alt efter valgt model.

Er du RGB entusiast, bør du tage et nærmere kig på vores RGB gaming stole, hvor der er indsat RGB lys i kanten på ryglæn og sæde. Via den medfølgende controller, kan du indstille RGB lyset til 6 rene farver eller hele 33 forskellige farve- og pulskombinationer. Strømmen til RGB lyset kommer fra den medfølgende powerbank, som gemmes væk i indrettede lomme.

Er du ikke RGB entusiast, bør du ikke snyde dig selv for at kigge nærmere på vores andre modeller, som med deres eksklusive look og stilrene designs, vil passe ind i de fleste gamer-setups eller arbejdsværelser.

Gaming stol i kvalitets materialer

En gaming stol bliver hele tiden udsat for beslastning når den bruges. Det er derfor vigtigt, at den er bygget af solide og holdbare materialer, der kan holde til at blive udsat for slid og brug. FOURZE gaming stole er lavet af materialer med høj holdbarhed. Alle vores gaming stole er bygget af et stærkt metalstel, stabile nylon hjul, solid stålbase, holdbart skum og et stærkt ydermateriale i enten stof eller PU læder. Alle kvaliteter der sørger for en gamer stol, der kan bære dig til sejr i mange år frem.