Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
Levering inden Jul: Bestil senest d. 21/12/21

GAMING BORDE

GAMING BORDE

FOURZE gaming borde er det perfekte valg til dig, der vil have et gaming bord med musemåtte med fuld overflade og et væld af andre fede features. FOURZE gaming borde er designet i et minimalistisk design, der vil passe ind i de fleste gamer-setups.

FOURZE CELESTIAL

Gaming bord

FOURZE CELESTIAL ADJUSTABLE

Justerbar Gaming bord

FOURZE D1400-E

Justerbar Gaming bord

Leder du også efter en gaming stol?

Stilrene gaming borde

FOURZE gaming borde er designet i et stilrent og minimalistisk design, hvor der er tænkt over alle detaljer og brugeroplevelsen. Gaming bordene er designet med en kompakt bordplade, der har en passende størrelse, så der er plads til både skærm og computer på bordet. FOURZE gaming borde fås både med og uden hæve-sænke funktion. Højden på bordet uden hæve-sænke funktion er 77 cm og bordet med hæve-sænkefunktion, kan indstilles fra 73 cm til 124 cm. Det giver dig mulighed for at tilpasse bordet, så det passer med din gamer stol og ikke mindst, din kropsholdning. Farvemæssigt fås FOURZE gaming borde i to forskellige modeller. Den ene er helt sort og den anden er sort kombineret med en cyan kant. 

Gaming bord med musemåtte

FOURZE gaming borde er designet med en musemåtte med fuld overflade, der dækker hele bordet. Det betyder, at du ikke er begrænset af plads til selv store bevægelser ved lav sensitivitet. Musemåtten er af fremstillet af kvalitetsmaterialer og har en højde på 4mm, der sikrer en høj komfort under brug. Højden på musemåtten sikrer også en glat overflade uden ujævnheder, så din mus opfanger selv de mindste bevægelser. Skulle uheldet være ude og du spilder noget på gaming bordet, kan musemåtten naturligvis tages af bordet og vaskes i vaskemaskinen. 

Gaming med fede features

FOURZE gaming borde har en indbygget holder til dit gaming headset under bordpladen, så du altid har styr på dit headset. FOURZE gaming borde kommer også med en diskret kabelstyring, så dine kabler ikke ligger og roder på bordet. Under de to huller til kabelstyring i bordpladen, er der placeret en bakke til din kabler, hvor du også kan placere en stikdåse. For at undgå, at du spilder drikkevare i dit tastatur eller på dit gaming bord, har vi monteret en diskret holder til drikkevare i kanten på bordet. 

Gaming bord i holdbare materialer

Alle FOURZE gaming borde er bygget af solide og holdbare materialer. Bordpladerne er produceret af stærke træplader med kulstofoverflade, der sikrer en lang levetid. Bordbenene er lavet af stålben, der sammen med stærke fødder, sikrer at gaming bordet altid står fast og stabilt – selv under kraftige bevægelser i kampens hede. 

Mere end bare et gamer bord

FOURZE gaming borde er ikke kun til gamere, der ønsker et ordentligt bord til sit gamer-setup. Vores stilrene gaming borde kan også bruge som arbejdsborde til kontoret eller hjemmekontoret og de kan naturligvis også bruges af den studerende, der har brug for et kompakt computerbord til lejligheden.