Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling

KABINETTER

KABINETTER

FOURZE kabinetter kombinerer stilren og minimalistisk design med flotte RGB effekter – det perfekte valg til dem der skal til at bygge deres helt egen RGB gaming computer. Vi har designet en række forskellige gaming kabintter med indbygget RGB, bygget i kvalitets materialer. Prisen er skudt i bund hvilket giver dig den bedst værdi for pengene.

FOURZE T760

RGB Gaming Kabinet – ATX / E-ATX / Micro ATX / ITX

FOURZE T450

RGB Gaming Kabinet – ATX

FOURZE T320

RGB Gaming Kabinet – ATX / Micro ATX / ITX

FOURZE T160

RGB Gaming Kabinet – Micro ATX

FOURZE T155

LED Gaming Kabinet – Micro ATX

FOURZE T100

Silent Gaming Kabinet – ATX / Micro ATX

Har du også brug for en strømforsyning?

Stilrene RGB gaming kabinetter

FOURZE kabinetter er designede til gameren der vil have en stilren RGB oplevelse. Vores gaming kabinetter kombinerer sort minimalistisk design med flotte og fængende RGB effekter, du kan konfigurere efter behov. Alle vores modeller har en sort design base og er unik implementeret med RGB, så du kan finde det helt rigtige kabinet til dit setup og præferencer. Vores modeller inkulderer muligheder for RGB blæsere og modeller med RGB lys som en integreret del af kabinettet. Hvis du ikke er en fan af for meget lys og bling har vi også en model uden RGB. Vis din hardware frem og få den fulde RGB oplevelse med vores gaming kabinet med kant-til-kant hærdet glas front.

Gaming kabinetter lavet af kvalitets materialer.

Alle FOURZE kabinetter er bygget af kvalitets materialer. Alle vores kabinetter er bygget af soild sort-malet stål. Glas panelerne brugt på flere af vores modeller er lavet af hærdet, høj kvalitets glas. Alt dette sikre en længere levetid og holdbarhed på kabinetterne.

Gaming kabinetter med mange features.

FOURZE gaming kabinetter kommer med unikke features der er med til at give din gaming computer et stilrent look. Alle vores kabinetter er bygget med forbedret kabelføring, hvilket muliggør let design og styring af din computers komponenter. De fleste modeller har et magnetisk støvfilter, der er let at tage af til rengøring og hjælper med at opretholde et støvfrit interiør. Mange af vores modeller leveres med RGB-kølere, men er bygget til at rumme flere kølere, hvis du har brug for yderligere afkøling til din hardware. For at hjælpe dig med at tilpasse dine RGB-effekter, leveres vores kabinetter med en RGB-fjernbetjening, for total kontrol med et enkelt klik. Vi tilbyder også et støjreducerende kabinetter til dem, der leder efter et minimalistisk design til gaming i ethvert rum.

Gaming kabinetter i forskellige størrelser

FOURZE kabinetter er designet i forskellige størrelser, så du kan finde den helt rigtige model til dine præferencer. Vi har både kompakte Mini Tower-modeller og de lidt større Midi Tower-modeller.

Når du vælger det rigtige kabinet til din spilopsætning, er det vigtigt, at du ser på størrelsen på hver model og sørger for, at den passer til den hardware, du har brug for. Derudover skal du overveje, om størrelsen på dit køler- og grafikkort også passer til dit yndlings kabinet, da overdreven CPU-køler eller grafikkort kan betyde, at luftstrømmen i dit kabinet ikke er optimal og dermed kan sænke ydeevnen på din hardware. Hvis du er i tvivl om at vælge den rigtige størrelse, skal du bede om råd fra en af ​​vores certificerede forhandlere, der kan hjælpe dig på vej.