Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
Levering inden Jul: Bestil senest d. 21/12/21

KABINETTER

KABINETTER

FOURZE kabinetter kombinerer stilrent og minimalistisk design med stilfulde RGB effekter – det perfekte valg til dig, der vil bygge din RGB gaming computer. Vi har designet en række af forskellige RGB gaming kabinetter, hvor materialerne er i top og prisen er i bund. Prisen er skudt i bund hvilket giver dig den bedst værdi for pengene.

FOURZE T760

RGB Gaming Kabinet – ATX / E-ATX / Micro ATX / ITX

FOURZE T450

RGB Gaming Kabinet – ATX

FOURZE T320

RGB Gaming Kabinet – ATX / Micro ATX / ITX

FOURZE T160

RGB Gaming Kabinet – Micro ATX

FOURZE T100

Silent Gaming Kabinet – ATX / Micro ATX

FOURZE T900

RGB Gaming Kabinet – ATX / MDT

Har du også brug for en strømforsyning?

Stilrene RGB gaming kabinetter

FOURZE kabinetter er designet til gameren, der ønsker et stilrent RGB kabinet til sin gamer computer. Vores gaming kabinetter kombinerer sort minimalistisk design med RGB effekter som du kan tilpasse til dine ønsker. Skal der være fuld smæk på RGB effekterne eller skal det være mere nedtonet? Alle vores modeller har en sort designbase, men modellerne er meget forskellige.  Vi har designet en række forskellige modeller, så du kan finde den helt rette til setup og dine præferencer. Vi har modeller, hvor blæserne er kombineret med RGB og vi har modeller, hvor RGB belysningen er en integreret del af kabinettet. Vi har også stilrene modeller helt uden RGB. Vil du gerne fremvise dit hardware og få den fulde RGB oplevelse, kan du vælge en af vores modeller med hærdet glas fra kant-til-kant. Mulighederne er mange og valget er dit. Alle FOURZE kabinetter er designet med et godt airflow, der sikrer stabil køling til dit hardware.

Gaming kabinetter lavet af kvalitetsmaterialer

Alle FOURZE kabinetter er bygget af solide kvalitetsmaterialer. Selve kabinetterne er bygget af sortmalet stål i høj kvalitet. Glaspanelerne der bruges på en række af vores modeller, er lavet af hærdet glas i høj kvalitet. Det sikrer en høj holdbarhed.

Gaming kabinetter med mange features

FOURZE kabinetter kommer med en masse fede features, som er med til at give din gaming computer et stilrent look. Alle vores kabinetter er bygget med forbedret kabelføring, som muliggør et nemt og enkelt design, når du skal bygge dit setup. I toppen af de fleste modeller, har vi placeret et magnetisk støvfilter, som er nemt at tage af og rense. Det er med til at sikre et stilfuldt interiør. De fleste af vores modeller kommer med RGB blæsere, men vores kabinetter er bygget til at kunne rumme flere blæsere, hvis du har brug for yderligere køling til dit software. En række af vores RGB gaming kabinetter kommer med en RGB fjernbetjening, så du kan styre farverne og effekterne med et enkelt klik. Er du på udkig efter et gaming kabinet med støjdæmpning, har vi også dette i vores serie af kabinetter.

Gaming kabinetter i forskellige størrelser

FOURZE kabinetter er designet i forskellige størrelser, så du kan finde den rette model til dine præferencer. Vi har både kompakte Mini Tower modeller og de lidt større Midi Tower modeller og inden for hver formfaktor, er der forskellige vægtklasser. Vil du have en let og kompakt gaming computer, der er nem at tage med til LAN, bør du have dette i tankerne.

Når du skal vælge det rette kabinet til dit gaming setup, er det vigtigt at du kigger på størrelsen på den enkelte model og sikrer at den passer til hardware. Her er det vigtigt, at du kigger på understøttet bundkort, så du er sikker på at dit bundkort passer til den enkelte model. Herudover bør du overveje om størrelsen på din køler og grafikkort passer til det kabinet du gerne vil have. En for stor CPU køler eller et for stort grafikkort, kan betyde at airflowet i dit kabinet ikke er optimalt og det kan dermed gå udover ydelsen af dit hardware. Er du i tvivl om valg af den rette størrelse, bør du spørge dig til råds hos en af vores forhandlere, som kan hjælpe dig på vej.