Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
Levering inden Jul: Bestil senest d. 21/12/21

GAMING BUNDLES

GAMING BUNDLES

FOURZE gaming bundles er skabt for gamere, som ønsker hele pakken og den fulde gaming oplevelse.  Vi har sammensat en række gaming pakker med FOURZE gaming udstyr, hvor du får meget kvalitet for pengene. FOURZE gaming bundles er oplagte til gamere på alle niveauer.

FOURZE Essential Bundle

GM120, GH300, MP4540 og GM700

FOURZE Sound Bundle

GH350, Ember

FOURZE Omega Bundle

D1400-E, MP4540 og meget mere

FOURZE Aim Bundle

GM800, MB100 og MP9050

FOURZE Comfy Bundle

FZ-GC100-001, FZ-FM120-001

FOURZE White Bundle

GM900, GH500 og GK60

Leder du også efter en mus?

FOURZE gaming bundles – Gamer sæt til gamere på alle niveauer

Hos FOURZE har vi sammensat en lang række gaming pakker indeholdende vores eget gaming udstyr. Uanset om du er på udkig efter en komplet gaming pakke med alt du skal bruge – gaming stol, gaming bord, mus, tastatur, headset, musemåtte og bungee – eller om du på udkig efter en mindre gaming pakke med mus, tastatur, headset og musemåtte, har vi et gaming sæt til dig. Vores gaming bundles har samme grafiske udtryk og giver derfor et ensartet design til dit gaming setup.

FOURZE gaming bundles er det oplagte valg til den nye gamer, der ønsker et komplet gamer startsæt til at komme i gang med, da du får meget gaming udstyr for pengene. En af fordelene ved at købe gaming udstyr som en gaming pakke, er, at du ofte sparer en del penge i forhold til at købe tingene enkeltvis. Så skal du have en ny gaming mus, gaming stol eller måske et nyt headset, kan det være en god idé at tjekke vores gaming bundles inden du køber, da vi løbende har vi forskellige typer af gamer sæt til en fantastisk pris.

Et FOURZE gaming bundle er naturligvis også et oplagt valg til den etablerede gamer, der enten skal have udskiftet nuværende gaming udstyr eller har lyst til at prøve noget nyt.

Om FOURZE gaming udstyr

Hos FOURZE designer og producerer vi holdbart og pålideligt gaming udstyr til priser, hvor alle kan være med. Vores mange forskellige typer af gaming udstyr er udvikler i samarbejde med en række gamere og IT fagfolk, som er med til sikre høj komfort, kvalitet og ikke mindst, at du får en optimal gaming oplevelse. Vi har udviklet et stort udvalg af mus, tastaturer, headsets, gaming stole, gaming borde, kabinetter, strømforsyninger og musemåtter, som passer til gamere på alle niveauer.

Du kan læse meget mere om de enkelte produkttyper og mere om de enkelte produkter her siden eller under hver kategori.