Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
Levering inden Jul: Bestil senest d. 21/12/21

SPONSORATER

ESIMED ESPORT

FOURZE Gaming er stolte over at støtte ESIMED e-Sports fra januar 2021, et stolt dansk esportshold med noget at bevise som et af de mest ambitiøse hold i nationen.

Vores premiumsopnsorat af ESIMED esports giver holdets gaming mus, tastaturer og headset en teknisk fordel, da ESIMED sigter mod at blive det danske danske CS: GO -team. Det beviser, at det aldrig er en dårlig idé at satse på den mørke hest.

YOUSEE ESPORT LIGAEN

Sæson 4 Esports Ligaen præmiesponsor til sæsonfinalen i 2020, med det formål yderligere at legitimere Esports konkurrencer rundt om i verden.

Niels Thornberg, ligachef i YouSee eSportligaen kommenterede “Vi er glade for, at FOURZE deltager som præmiesponsor til mesterskabet. Og det er især fedt at have FOURZE ombord, fordi vi begge vil det bedste for dansk esport. ”

AAB ESPORT

FOURZE Gaming er stolte over at kunne støtte AAB ESport som Premium Sponsor fra januar 2021. Dette Aalborg baseret Esportshold er allerede begyndt at bestige de danske ranglister for CS: GO og nåede 4. i Elgiganten Ligaen.

FOURZE giver AAB økonomisk og teknisk opbakning, såsom gaming mus, tastaturer og headsets til en anden dansk organisation, der sigter mod at være nummer 1.

HVORFOR VI ER INVESTERET

FOURZE, et stolt dansk mærke, der er fast besluttet på at fremme accept og legitimering af Esports i Danmark og i udlandet. Når vi fortsætter med at udvide vores samarbejde med både Esports teams og Influencers, har vi til formål at inspirere hver generation til at se det fremtidige digitale landskab og tro på de muligheder, det giver. Kombiner din passion for gaming med vores, ved at ansøge om et FOURZE -sponsorat i dag. Ansøg ved at sende os en e -mail på sponsor@fourze.com

Find os på de sociale medier