Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
Levering inden Jul: Bestil senest d. 21/12/21

Kablet

Trådløs

FOURZE gaming mus

FOURZE gaming mus er udviklet med de nyeste sensorteknologier, lav vægt, RGB, minimalistisk design og masser af tilpasningsmuligheder. FOURZE gaming mus er en ægte value for money-oplevelse – uanset om du er til FPS, MOBA, MMO eller RTS.

FOURZE GM900

Trådløs Gaming Mus

FOURZE GM900 trådløs gaming mus tilgængelige farver.

FOURZE GM800

Kablet Gaming Mus

FOURZE GM800 farver tilgængelige

FOURZE GM700

Kablet Gaming Mus

FOURZE GM700 gaming mus tilgængelige farver.

FOURZE GM120

Kablet Gaming Mus

FOURZE GM110

Kablet Gaming Mus

FOURZE GM100

Kablet Gaming Mus

FOURZE MB100

Kablet Gaming Mus Tilbehør

Leder du også efter et tastatur?

Gaming mus i alle prisklasser

Hos FOURZE har vi RGB gaming mus i alle prisklasser. Uanset om du er på budget eller ønsker det bedste af det bedste, har vi gaming mus der passer til dine behov. Hovedfokus for os er kvalitet, komfort og ydeevne – uanset budget. Alle vores mus er produceret af de bedste materialer og med de nyeste teknologier, så du får den bedste gaming oplevelse.

Gaming mus med minimalistisk design

FOURZE gaming mus er designet ud fra minimalistiske designprincipper. Sammen med RGB giver det et skarpt og stilrent udtryk på alle vores modeller. Flere af vores modeller findes i mange forskellige farver, så du kan finde den model der passer bedst til dit gaming-setup. I vores udvalg har vi både kablet mus og trådløse mus, som kan holde til mange timers gaming uden opladning.

Ergonomi og brugeroplevelse

Hos FOURZE har vi stor fokus på brugeren og den ergonomiske oplevelse – hvad end du er venstre- eller højrehåndet. Flere af vores mus er nemlig udviklet således, at de både kan bruges af venstrehåndede og højrehåndede gamere – uden at det går på kompromis med komforten. Overfladen er lavet af materialer, der sikrer det bedste greb, så du kan game uden problemer.

Vores mus er produceret af kvalitetsmaterialer, der sikrer lav vægt – helt ned til 72 gram på nogle af modellerne. Det giver en let og gnidningsfri oplevelse, når du bevæger musen over din musemåtte.

Gaming mus med mange tilpasningsmuligheder

Med FOURZE gaming mus får du masser af tilpasningsmuligheder – både på musen og gennem software. På flere af vores modeller kan du tilpasse knapperne på musen og skifte mellem forskellige typer af knapper via den innovative knapdesign med magneter. På vores modeller med honeycomb mesh design, kan du nemt og enkelt lave designet om til en mus med fast overflade i stedet.

På flere af vores modeller, kan du styre RGB-opsætningen direkte på musen via knapper og foruddefinerede temaer. Vil du tilpasse RGB-farverne til nogle bestemte temaer og eller ændre på knappernes funktioner mv., kan dette nemt gøres gennem vores software. Vores software giver mulighed for et væld af tilpasningsmuligheder, så du får det setup, der passer til dine ønsker.

Præcise gaming mus med de nyeste teknologier

FOURZE gaming mus er udviklet med de nyeste sensorteknologier på markedet. Det sikrer en lynhurtig og præcis respons, som er altafgørende, uanset om du spiller FPS, MOBA, RTS eller MMORPG. Vores mus er udstyret med switches af højeste kvalitet, som kan holde til millioner af kliks.