Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling

HEADSETS

HEADSETS

FOURZE Gaming Headset bringer lydkvalitet og stil sammen. Kvalitetskommunikation er kendetegnende for et struktureret team, men lydkvalitet er kun det værd, det koster, så længe du kan bruge det. Med særlig opmærksomhed på ørepolstringen bringer vi dig enheden, der giver dig mulighed for at tale i timevis om dagen og i flere år i træk. Kompatibel med PC, Mac, PlayStation og Xbox, hvilket efterlader din eneste bekymring til hvillet spil, du skal spille.

FOURZE GH300

Virtuel 5.1 Surround Sound – Gaming Headset

FOURZE GH350

Virtuel 7.1 Surround Sound – RGB Gaming Headset

FOURZE GH500

Virtuel 7.1 Surround Sound – Gaming Headset

Leder du også efter en mus?

Værdifokuserede headset

FOURZE gaming headset er gamer designet og gamer testet. Vores forpligtelse til at producere varer af høj kvalitet til rimelige priser, minder os om at lægge vægt på komfort, lydkvalitet og holdbare materialer til en enhed med en længere levetid. Dette fokus sparer dig penge nu og i fremtiden, især med vores 3 års garanti.

Gaming headset med fokus på komfort

FOURZE Headsets leverer kvalitetslyd, der holder. Vores gaming headsets er lette for reduceret nakke- og hovedbelastning, behagelig polstring, der forhindrer ubehagelig tæthed i ørerne. Bygget i stærkt stål- og aluminiumsbøjle belagt i et fleksibelt gummi og stærkt læder. FOURZE Headsets leverer kvalitetslyd, der holder.

Tidsløst skandinavisk design, der passer til enhver spilopsætning. Klassiske modeller er tilgængelige såvel som vores fantastiske RGB-model, der tager det samme kvalitetsfokuserede design, forbedret med fed RGB tilføjet til ørekopperne for en mere komplet RGB-opsætning.

Gaming headset med mange funktioner

Kommunikation er nøglen til kompleks og strategisk gameplay. FOURZE Gaming Headsets er designet og testet af vores team af livslange spillere, der forstår dette. Vores headset inkluderer en aftagelig mikrofon i høj kvalitet, så det passer bedre til dine behov, hvad enten det er musik, streaming, film eller intens gameplay. Forbedr din lyd med det samme med enten 3,5 mm jack-plug-in eller den medfølgende USB-adapter. Vores USB-adapter leveres med en fjernbetjening til nem lydjustering og kontorl over mikrofonen med et enkelt klik.

Bedre lyd til bedre gaming

FOURZE gaming headset bruger virtuel 7.1 eller 5.1 surround sound til at give skarpe og nøjagtige lyde, der er afgørende for FPS spil. Bygget med støjreducerende teknologi for at reducere unødvendige og fremmede lyde fra dit miljø for bedre spilfokus.

Gaming headset til alle

FOURZE Gaming Headsets er kompatibelt med pc, Mac, PS4 / PS5, Xbox One, smartphones og tablets og passer stort set til alle kendte spilenheder ved hjælp af vores medfølgende adapter. Op til 2,7 meter kabellængde, så du kan spille på din måde.

FOURZE tilbehør til gaming headsets.

Reducer dine bekymringer og rod, mens du viser dit headset frem med vores headsetstativ, der inkluderer indbygget RGB-teknologi og trådløs Qi-opladning i basen.