Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
Levering inden Jul: Bestil senest d. 21/12/21

HEADSETS

FOURZE GAMING HEADSETS

FOURZE gaming headset er det oplagte valg til gamere på alle niveauer, der ønsker sublim lydoplevelse og komfort i et solidt og holdbart design. FOURZE gaming headsets er ægte value-for-money, hvor du får virkelig meget for pengene – uanset om du gamer på PC, Mac, Playstation eller Xbox.

FOURZE GH300

Virtuel 5.1 Surround Sound – Gaming Headset

FOURZE GH350

Virtuel 7.1 Surround Sound – RGB Gaming Headset

FOURZE GH400

Virtual 7.1 Surround Sound – Tråsløs Gaming Headset

FOURZE GH500

Virtuel 7.1 Surround Sound – Gaming Headset

Leder du også efter en mus?

Value-for-money gaming headset

FOURZE gaming headsets er lavet af gamere til gamere. Vi har derfor lagt vægt på at lave en række gaming headsets der både leverer på komforten, prisen og på den overordnede kvalitet af produkterne. FOURZE gaming headsets har en pris hvor alle kan være med og hvor du får meget for pengene.

Gaming headset med fokus på komfort

FOURZE gaming headset har en lav vægt og er lavet med komfortable ørepuder i kvalitetsmaterialer, der sikrer dig komfort under selv mange timers gaming. Den justerbare hovedbøjle er lavet af kraftigt stål/aluminium kombineret med fleksibelt gummi og stærkt læder. Det giver både en god fleksibilitet og holdbart design, der kan holde til at blive brugt.

Designmæssigt, er alle FOURZE gaming headset designet i stilrent og skandinavisk design, der passer ind i de fleste gaming setups. Er du RGB entusiast, bør du kigge på vores RGB modeller, der er designet i samme stilrene design som de øvrige modeller, men er tilsat en fed RGB funktion på ydersiden af ørekopperne.

Gaming headset med mange funktioner

En ordentlig mikrofon er altafgørende for kommunikationen når du gamer. FOURZE gaming headsets kommer med en aftagelig mikrofon, der samtidig er ekstrem fleksibel, så du kan tilpasse den til dine behov. Den aftagelige mikrofon gør, at du også kan bruge FOURZE gaming headsets som almindelige headset til musik, streaming og film. Mikrofonen bygget af kvalitetsmaterialer, der sikrer en høj følsomhed over for lyde, så du får en præcis gengivelse af din stemme. FOURZE gaming headsets kan kobles til din enhed via et 3.5mm Jack stik eller via den medfølgende USB adapter. Der følger også en adapter til Jack stikket, så du nemt kan til- og afkoble din mikrofon efter behov. Den medfølgende USB adapter har også en fjernbetjening / lydkontrol på kablet, så du kan styre volumen og tænde/slukke for mikrofonen med et enkelt klik.

Sublim lydoplevelse i alle typer spil

FOURZE gaming headsets fås med virtuel 7.1 Surround Sound eller 5.1 Surround Sound. Det giver en skarp og præcis lydgengivelse, der kan være det afgørende element i langt de fleste spiltyper. Ørepuderne er lavet som støjdæmpende over-ear, der lukker unødig støj fra omverdenen ude, så du kan fokusere på dit spil.

Gaming headset til alle enheder

FOURZE gaming headset er kompatible med PC, Mac, PS4/PS5, Xbox One, Smartphones og tablets. De medfølgende adaptere betyder, at du nemt kan tilkoble vores gaming headsets til stort alle kendte gaming enheder. Alt efter model, er kabel længden op til 2,7 meter. Det betyder, at du kan sidde og game på optimal afstand fra dit TV eller skærm.

Tilbehør til FOURZE gaming headset

Vil du passe godt på dit gaming headset, når du ikke bruger det, bør du kigge på vores headset stand. Den er designet med RGB lys i foden og har samtidig indbygget smartphone oplader, så du nemt kan oplade din telefon, mens du gamer.