Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
Levering inden Jul: Bestil senest d. 21/12/21

PSU

ALLE PSU'ER

Med en FOURZE strømforsyning får du både høj kvalitet, pålidelig ydeevne og et stilrent design til en vaskeægte value-for-money pris. Vores PSU’er er 80+ bronze certificeret, som sikrer kvalitet og ydeevne, som holder i årevis.

FOURZE 850W

FOURZE bronze certificeret strømforsyning – 850W

FOURZE 750W

FOURZE bronze certificeret strømforsyning – 750W

FOURZE 650W

FOURZE bronze certificeret strømforsyning – 650W

FOURZE 550W

FOURZE bronze certificeret strømforsyning – 550W

Leder du også efter en CPU-køler?

PSU i stilrent design

FOURZE PSU er det oplagte valg, hvis du vil have en stilren kvalitets strømforsyning til din gamer computer. Vores strømforsyninger er produceret i mat sortmalet stål kombineret med cyan farver, som giver et fantastisk minimalistisk look, der vil passe ind i de fleste gamer computere – uanset om du bruger et kabinet med hærdede glassider eller om du bruger et traditionelt lukket kabinet.

FOURZE strømforsyninger til dit behov

Alle FOURZE strømforsyninger er 80+ bronze certificeret, som sikrer dig kvalitet og ydeevne, som holder i årevis. Vi har strømforsyninger med forskellige watt, så du kan vælge den model der passer bedst til dit setup. Når du skal vælge hvilken model, der passer til din gaming computer, skal du være OBS på kravene fra de øvrige hardwarekomponenter, så du ikke vælger en PSU, der er for lille og som dermed bliver en flaskehals for resten af dit hardware. Vores mindst model er på 550 watt og vores største model er på 850 watt. Den mindste model bruger en 120mm blæser, mens de større modeller har en 140mm blæser integreret. Alle FOURZE strømforsyninger er af typen ATX og er kompatible alle med markedskendte stiktyper.