Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling

MUSEMÅTTER

MUSEMÅTTER

FOURZE musemåtter er den perfekte gaming musemåtte til spillere, der ønsker kvalitet og et solidt fundament for optimal præcision på tværs af alle spiltyper. Med FOURZE musemåtter får du bedre værdi for pengene. Her betaler du ikke for mærket, kun dine produkt(er).

FOURZE MP4045

Gaming Musemåtte

FOURZE MP9030

Gaming Musemåtte

FOURZE MP9050

Gaming Musemåtte

Leder du også efter en mus?

Gaming-musemåtter, der sætter nye standarder

FOURZE musemåtter er lavet med en glat side for præcision og en stabil overflade, der sikrer dig det rette fundament til nøjagtige og smarte handlinger i ethvert spil, du spiller.

Den glatte overflade er lavet af fint, tæt vævet stof af høj kvalitet, der sikrer, at din spilmus opfanger selv de mindste bevægelser – uanset om du kører høj eller lav “følsomhed”.

Ergonomiske musemåtter til e-gaming med solide baser

Bunden er lavet af en blød gummibase, der både sikrer, at musematten ikke skifter i kampens hede, men også øger den langsigtede spillekomfort. FOURZE gaming musemåtter er 3 mm i højden, hvoraf størstedelen består af det bløde gummiunderlag. Dette betyder, at musemåtterne giver dig mere stabilitet på grund af den tungere vægt, samtidig med at du også får mulighed for at hvile dit håndled komfortabelt på den bløde overflade.

På grund af den høje kvalitet af stoffet og gummibasen kan FOURZE gaming-musemåtter vaskes af vaske maskiner.

Gaming musemåtte i minimalistisk design

FOURZE gaming musemåtter er lavet i minimalistisk design med sorte og cyan materialer. Gummibasen er lavet af en cyan-gummi. Stofoverfladen er lavet i sort med FOURZE-logoet trykt på. Denne farvekombination giver det karakteristiske FOURZE-look, der kører som et fælles tema på tværs af mange af vores produkter.

Gaming musemåtter i forskellige størrelser

FOURZE gaming-musemåtter fås i forskellige størrelser, så du kan vælge den størrelse, der bedst passer til din gamerstil. Hvis du er på farten, eller hvis du har begrænset plads på dit skrivebord, brude du se på vores mindste model. Hvis du har en spilmus, der har ringe sensorfunktioner og kræver store bevægelser, skal du se på vores større modeller, der fås helt op til størrelse XXL.

For gamere på alle niveauer

Uanset om du er en hygge-gamer eller en konkurrencedygtig gamer, er FOURZE-musemåtter et oplagt valg for dem, der ønsker det bedste af det bedste til den bedste pris.