Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
Levering inden Jul: Bestil senest d. 21/12/21

MUSEMÅTTER

FOURZE MUSEMÅTTER

FOURZE mousepad er den perfekte gaming musemåtte til gameren, der ønsker kvalitet og et solidt grundlag for optimal præcision i alle typer spil. Med FOURZE musemåtter får du mere for pengene. Her betaler du ikke for brandet, men produktet.

FOURZE MP4045

Gaming Musemåtte

FOURZE MP9030

Gaming Musemåtte

FOURZE MP9050

Gaming Musemåtte

Leder du også efter en mus?

Gaming-musemåtter, der sætter nye standarder

FOURZE gaming musemåtter er lavet med en kombination af et stabilt underlag og en glat overflade, der sikrer et rigtigt fornuftigt udgangspunkt for præcise bevægelser og reaktioner i alle typer spil.

Den glatte overflade er lavet af et fint, tætvævet stofmateriale i høj kvalitet, der sørger for, at din gaming mus opfanger selv de mindste bevægelser – uanset om du kører med høj eller lav ”sens” (sensitivitet).

Ergonomiske gaming  musemåtter med solidt grundlag

Bunden er lavet af en blød gummibase, der både sikrer, at musemåtten ikke skrider i kampens hede, men også gør det behageligt at game i længere tid. FOURZE gaming musemåtter er 3 mm i højden, hvor hovedparten består af det bløde gummiunderlag. Det betyder, at musemåtten både får en høj vægt, der er med til at sikre stabilitet, og samtidig gør det bløde materiale det behageligt at hvile håndleddet på.

På grund af den høje kvalitet i stoffet og gummibasen, er FOURZE gaming musemåtter vaskbare.

Gaming musemåtte i minimalistisk design

FOURZE gaming musemåtter er lavet i et minimalistisk design i sort og cyan. Gummibasen er lavet i cyanfarver og stofoverfladen er lavet i sort med FOURZE logoet påtrykt. Denne farvekombination giver det karakteristiske FOURZE look, som er gennemgående i mange af vores produkter.

Gaming musemåtter i forskellige størrelser

FOURZE gaming musemåtter fås i flere forskellige størrelser, så du kan vælge den størrelse, der passer bedst til din gamerstil. Gamer du på farten, eller har du begrænset plads på dit gamerbord, bør du kigge på vores mindste model. Vil du have en gaming musemåtte, som passer til lav ”sens” og store bevægelser, bør du tage et kig på vores større modeller, som findes helt op i størrelse XXL.

Til gamere på alle niveauer

Uanset om du er hygge-gamer eller gamer på konkurrenceniveau, er FOURZE gaming musemåtter et oplagt valg til dig, der vil have det bedste af det bedste til en fantastisk pris.