Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
LEVERING INDEN JUL: BESTIL SENEST D. 21/12/21
Levering inden Jul: Bestil senest d. 21/12/21

Tastaturer

Udforsk baseret på teknologi

Mekanisk

Semi-mekanisk

Membran

Tastaturer

FOURZE gaming tastaturer er udviklet til gameren, der ønsker et pålideligt, stilrent og minimalistisk RGB tastatur til en super skarp pris. Uanset om du vælger FOURZE RGB gaming tastatur som mekanisk, semi-mekanisk eller med membran taster, får du meget for pengene – ægte value-for-money.

FOURZE GK60

Trådløs Mekanisk Gaming Tastatur – Red Switch

FOURZE GK140

Mekanisk Kompakt Gaming Tastatur – Red Switch

FOURZE GK130

Mekanisk Gaming Tastatur – Red Switch

FOURZE GK120

Membran Gaming Tastatur

FOURZE GK100

Semi-mekanisk Gaming Tasutaur – X Switch

Leder du også efter et headset?

Gaming tastaturer med minimalistisk design

FOURZE gaming tastaturer er kombineret med minimalistisk skandinavisk design med fede RGB effekter, så du kan personliggøre dit gaming tastatur til dine ønsker. Med FOURZE gaming tastaturer kan du programmere op til syv forskellige RGB effekter eller solide farver ud fra en farvepalet på 16,7 millioner forskellige farver. Selve rammerne er lavet af sort aluminium eller metal kombineret med kvalitets plast, der sikrer en lang levetid. Den sorte baggrund giver en god kontrast til dine valgte RGB farver, så du får den helt rigtige RGB oplevelse.

Mekanisk gaming tastatur

FOURZE gaming tastaturer bruger nyeste teknologi og du kan vælge mellem mekaniske gaming tastaturer, semi-mekaniske gaming tastaturer eller tastaturer med membran taster. De mekaniske tastaturer kommer enten med Red switch mekaniske taster eller Blue switch mekaniske taster. Det sikrer dig lavest mulige responstid, høj præcision og optimal rejseafstand mellem tasterne, som er altafgørende i de fleste spil. Både Red switch mekaniske taster og Blue switch mekaniske taster har en høj holdbarhed – op til 20 millioner tryk.

De primære forskel på de to typer af taster, Red switch og Blue switch, er modstanden når du klikker på tasterne. Red switch mekaniske taster er mere liniære end Blue switch mekaniske taster og har derfor mindre modstand, når den trykkes ned. Det betyder, at Red switch mekaniske taster er en smule hurtigere responstid end Blue switch mekaniske taster, som så til gengæld har den fordel, at du tydeligere registrerer, at tasten er trykket ned. Blue switch mekaniske taster har også en højere kliklyd end Red switch mekaniske taster.

Vores semi-mekaniske gaming tastaturer bruger X switches, som også sikrer høj holdbarhed, lav responstid og præcise tryk. Alt efter model, kommer vores tastaturer med kabel på 1,6 eller 2,7 meter og alle vores tastaturer tilsluttes via USB, så de kan bruges på både stationære gaming computere og bærbare computere uden problemer.

Noget for enhver smag

FOURZE gaming tastaturer er designet i forskellige størrelser, så du kan vælge den størrelse, der passer til dit gaming-setup eller dine præferencer. Flere af vores modeller er designet som kompakte gaming tastaturer uden unødige taster og spildplads på rammen. Disse modeller er det perfekte valg, hvis det kniber med pladsen på dit gaming bord eller hvis du ikke har brug for f.eks. num-pad tastaturet. Vores tastaturer er også det oplagte valg til dig, der går på studie. Et mekanisk tastatur har ikke blot en fordel i spil, men ofte vil det også være hurtigere at skrive længere tekster på et mekanisk tastatur fremfor et normalt membran tastatur. Bruger du dit gaming tastatur til studie eller arbejde og har du fint med plads på dit bord, kan det være en god idé at vælge en model med num-pad tastatur.

Value-for-money gaming tastatur

Med et får et FOURZE gaming tastatur får du virkeligt meget for pengene og vores tastaturer er en ægte value-for-money oplevelse. På trods af de mange fede RGB features, solide kvalitets materialer og nyeste teknologier, koster FOURZE gaming tastaturer langt under hvad kendte a-mærker koster.