Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling

Tastaturer

Udforsk baseret på teknologi

Mekanisk

Semi-mekanisk

Membran

Tastaturer

FOURZE-gamingtastaturer er designet til gamere, der søger et pålideligt, stilfuldt og minimalistisk RGB-tastatur til en super skarp pris. Uanset om du vælger FOURZE RGB gaming tastatur med mekanisk, semi-mekanisk eller med membrantaster, får du stor værdi for dine penge.

FOURZE GK140

Mekanisk Kompakt Gaming Tastatur – Red Switch

FOURZE GK130

Mekanisk Gaming Tastatur – Red Switch

FOURZE GK120

Membran Gaming Tastatur

FOURZE GK110

Mekanisk Kompakt Gaming Tastatur – Blue Switch

FOURZE GK100

Semi-mekanisk Gaming Tasutaur – X Switch

Leder du også efter et headset?

Gaming tastaturer med minimalistisk design

FOURZE gaming tastaturer er designet af rigtige danske gamere, der kombinerer minimalistisk skandinavisk design med fede RGB-effekter, så du bedre kan personliggøre dit gaming tastatur. Med FOURZE gaming tastaturer kan du programmere op til syv forskellige RGB-effekter eller solide farver fra en farvepalette med 16,7 millioner forskellige farver. Vores rammer er lavet af sort aluminium eller metal kombineret med slidstærk plast, der sikrer en lang levetid. Den sorte baggrund giver æstetisk tiltalende kontrast til dine valgte RGB-farver.

Mekanisk gaming tastatur

FOURZE gaming tastaturer bruger den nyeste teknologi. Du kan vælge mellem mekaniske gaming tastaturer, semi-mekaniske gaming tastaturer eller tastaturer med membrantaster. De mekaniske tastaturer fås enten med Red Swtich eller Blue Switch mekaniske taster. Dette sikrer dig den lavest mulige svartid, høj præcision og optimale afstand mellem tasterne, hvilket er afgørende i hvert spil. Både Red Switch og den Blue Switch mekaniske taster kan tåle op til 20 millioner tryk.

Den primære forskel mellem den Red Swtich og Blue Switch taster er klikmodstanden. Red Switch mekaniske taster er mere lineære end Blue switch mekaniske taster og har derfor mindre modstand, når de trykkes ned. Dette betyder, at de mekaniske taster med Red Swtich har en smule hurtigere respons end Blue Switch mekaniske taster, hvilket igen har den fordel, at du tydeligere opdager, at der er blevet trykket på tasten. Blue Switch mekaniske taster har også en højere kliklyd end Red Swtich mekaniske taster.

Vores semi-mekaniske gaming tastaturer bruger X-switch, som også sikrer høj holdbarhed, lav responstid og præcist tryk. Afhængigt af modellen fås vores tastaturer med 1,6 eller 2,7 meter kabler, og alle vores tastaturer er tilsluttes via USB, så de kan bruges på både stationære computere og bærbare computere uden problemer.

Noget for enhver smag

FOURZE gaming tastaturer er designet i forskellige størrelser, så du kan vælge den størrelse, der passer til din spilopsætning eller dine præferencer. Flere af vores modeller er designet som kompakte gaming tastaturer uden unødvendige taster og spildt rammerum. Disse modeller er det perfekte valg, hvis du er begrænset af størrelsen på dit skrivebord, eller hvis du ikke har brug for et num-pad-tastatur.

Et mekanisk tastatur tilbyder ikke kun en fordel i spillet, men accelererer ofte også din skrivehastighed. På grund af dette er mekaniske tastaturer bedre til længere tekster end membran tastaturer. Så hvis du bruger dit gaming tastatur til dine studier eller arbejde, er du sikker på at finde plads på dit skrivebord til et FOURZE gaming tastaur.

Få ægte værdi fra vores gaming tastaturer

Når du får et FOURZE gaming tastatur, oplever du, at du får værdi for pengene. På trods af vores mange RGB-funktioner, materialer af høj kvalitet og implementering af de nyeste teknologier, koster FOURZE gaming tastaturer langt under det, du kan forvente fra de kendte a-brands.