Gratis forsendelse
dansk flag
Dansk design
Sikker betaling
3 års garanti
Gratis forsendelse
3 års garanti
Sikker betaling

GAMING SKRIVEBORDE

GAMING SKRIVEBORDE

FOURZE gaming skrivebord er det perfekte valg for dem, der ønsker et gaming skrivebor udstyret med en fuld overflade-musemåtte, og et skrivebord fyldt med et væld af livsforbedrende funktioner. FOURZE gaming skriveborde er designet med minimalisme i tankerne for at passe til alle gameres opsætning.

FOURZE CELESTIAL

Gaming Skrivebord

FOURZE CELESTIAL ADJUSTABLE

Justerbar Gaming Skrivebord

FOURZE D1400

Gaming Skrivebord

FOURZE D1400-E

Justerbar Gaming Skrivebord

Leder du også efter en gaming stol?

Stilfulde gaming skriveborde

FOURZE gaming-skriveborde er designet til at være stilfulde uden at være for anmassende, hvor alle detaljer er tænkt på og hver brugeroplevelsen overvejet. FOURZE gaming skriveborde tager højde for den størrelse, der kræves til dine skærme, computer, tastatur og mus på vores kompakte skrivebordsdesign. Fås med eller uden elektrisk højdejusteringsfunktion. Standardhøjden på skrivebordet er 77 cm, mens højdejusteringsfunktionen giver mulighed for en rækkevidde fra 73 til 124 cm, så du kan passe til din gaming stol, hvilket sikrer maksimal komfort, der kan tilpasses. Vælg skrivebordet der passer til dig med enten cyan eller sort kant på den fulde overflade-musemåtte.

Gaming skrivebord med musemåtte

FOURZE gaming skriveborde anvender en musemåtte med fuld overflade, hvilket giver dig mere frihed til at bevæge dig rundt ved store bevægelser, selv ved lave følsomheder. FOURZE musemåtter bruger kvalitetsmaterialer for øget holdbarhed. Stående i en højde på 4mm bringer denne musemåtte komfort tilbage til dine håndled, og samtidig giver en glat overflade, der holder musens bevægelser flydende. Skulle du komme til at spilde på din musemåtte med den fulde overflade, kan den let fjernes og er holdbar nok til maskinvask.

Gaming med flere funktioner

FOURZE gaming skriveborde har en indbygget headsetholder og diskret kabelkontrol med to tilgængelige skrivebordsporte, der forbinder til en kabelholder for ubesværet ledningsadministration, hvilket ikke efterlader nogen undskyldning for rodet kabler. Inkluderer også en praktisk bægerholder, der beskytter dine værdigenstande mod uventede hændelser.

Gaming skrivebord med fokus på holdbarhed.

Alle FOURZE gaming skriveborde er bygget af pålidelige og stærke materialer. Bordpladerne er konstrueret af robuste træplader og er kulstofbelagt for at øge skrivebordets levetid. Stærke stålben og fødder for pålidelig stabilitet selv under de mest intense kampsitutationer.

Mere end bare et gaming skrivebord

FOURZE gaming skriveborde er ikke kun for spillere, der ønsker at færdiggøre deres opsætning. Vores designfokuserede og stilfulde skriveborde forbedrer også din produktivitet på kontoret med vores højere fokus på ergonomisk design, for en højere grad af variation og anvendelighed i ethvert produktivt rum.